En liten ridtur tur till Moorland o tröne!

Hej svejs, jag, Lisa o Emilia red till Moorland från Fortpinta men jag tog inga bilder för jag liksom inte orkade :// men kanske laddar upp någon bild snart :) så här kommer det nog någon bild iaf :) Juste vi var oxå till törne från cafe pinta :)  hästarna behövde liten dopp.. 

Emilia sprang till Stallet vi kom lite efter för att vi typ stannade lite.. 
Söta vi är :) 

Disco med Lisa o Emilia

Hejsan, är i Fort Pinta på discot så det heter typ CafePinta elr något sådant. Är med Lisa o Emilia där o dansar. Tog några carzy bilder på oss haha. men här kommer dom hihi :) 
I Belive i can fly 
Lisa är du rädd? 
Vad gör jag igentligen?
Abby rädd :( Lisa hjälp mig!?!?!
Lisa är uttråkad på discot o Emilia är glad och vill lära sig flyga haha!! 
Ajjj Emilia, du nockar mig när jag dansar?!?
 

Moorlands championat 18.00

Hej, körde nyss mlc och kom 3a :D Glad :) Gruppen är svår och så :( Men ja ska man väl glad för man kom 3a då :D 

Fort pinta championat!

Hej svejs, väntar på fort pinta championat, det börjar om några minuter. Så snart skapas grupperna :D yaay. Nu fick jag min grupp och jag fick 11. Det var ganska svår grupp. Jag faila flera gånger, på olika ställen... :(.. Så jag kom på en dålig plats som heter 6a :(...TOG INGA BILDER FÖR DET GICK SOM HELVETE förlåt... :( 
ps. men glad att jag fick 25 js haha yaay

Tips?

Hejsan, söker tips till er läsare om vad ni vill att jag ska skriva om? Jag har inget att skriva om jag gör bara typ championat o blåa och sådant inget mer, så vill gärna att ni skriver något tips, om vad ni tycker? :) Kommentera :) 

Förlåt för en dålig uppdatering!

Förlåt för en dålig uppdatering, igår så gjorde jag ju bara 2 st, o idag har jag inte gjort något, men det blir väl efter 8 jag skriver om FPC (fort pinta championat) (elr moorlands) vet inte riktigt vilken så det får ni reda på efter 8, om jag ens hinner vara med på någon av dom hehe,,, Men aja vi ses på nästa inlägg igen  :) 

Modevisning (Emilia o Lisa)

Heej alla har ni något för er den 8 Juni?
Sprid detta vidare :D ¨vi tänkte att det borde hända ngt på SSO så we must do it!
 
Anmäl dig genom Kommentar eller mail till mig eller Lisa Winterstorm!
Sprid detta vidare hoppas ni vill komma :D
And we just wanna have FUN

Onsadags uppdatering

Hejsan allihopa!
Här kommer denna veckas roliga uppdatering med uppdrag, och ett nytt championat!
Uppdrag:
- Vingårdens trädgård börjar ta sig! Fortsätt arbeta med Björn och Agnetha och deras trädgård även denna vecka!
 
Den en gång så vackra trädgården, börjar se ut som den en gång gjorde!

Nya kläder och utrustning:
- Nya kläder och utrustning finns nu i affären bredvid Björn och Agnethas hus i Vingårdens trädgård!

Nytt championat:
- Ett nytt championat har öppnats på Jorvik och denna gång är det Fort Pintas tur att hålla i tävlignen! Ryktet säger dock att skummisar från Dark Core försöker förstöra det nya championatet...
Nytt championat i Fort Pinta!
Bra uppdatering :D 

Tack Siri

Tjaba, Siri sickade en header till mig som hon själv har gjort till mig :) Den blev jättefin Tack ska du ha Siri :) Du äger på att göra headers :) Sen så fick jag en namnskyllt utan att jag visste det, men taack siri så jätte mkt.Du är jättebra på att göra headers, namnskylltar och sånt.  Kolla hennes fina blogg ---> Moonbear.blogg.se fin design, intressan att läsa. Så här kommer dom: 
Det är headern Jättefin :) (den kanske inte syns hela nu på bloggen) (men kommer snart ha den som header, då får ni se hur fin den är :)) 
Denna är namnskyllten :) Jättefin den oxå :). 
Så tack ännu en gång!  :D 

Lopp utan hästar!

Hejsan, körde lopp med Emilia o Lisa, vi körde utan hästarna :D. Det gick bra :D. Men jag har tyvär inte tagit nåra bilder och så! Tror det var det enda jag skulle säga nu så vi ses senare på nästa inlägg :D 
Tack Emilia o Lisa för en rolig match/lopp  :) 

Moorlands championat och Gylleåsarnas Championat! 18.00

hej svejs, körde Gc nyss med Eves gubbe, (för hon frågade om jag ville) Ja såklart jag ville, men jag sög, tiden gick ut och failade tusen tals gånger och så hoppade jag ur gruppen + min dator = Konstig :(  
Men körde Moorlands championat på 2 datorer och 2 olika gubbar, på min skoldator så var det eves gubbe jag körde med och min privata min egna det gick åt skogen, när jag körde på eves o min, men på hennes förlorar jag tiden :( + failade vid döds klippan dog då så förlora tiden :(, på min egna gubbe så låg jag vid början och så, kom i mål på den jag kom 11 :) endå nöjd för låg 17 hela tiden tills i slutet :) Så jaa Tack Eve för jag fick köra och Wilda :) 
 

Vad tycker ni?

Vad tycker ni om jag ska skriva om? jag kommer inte på något, vill blogga något mer men jag vet inte vad, help me!  
Kommentera vad ni tycker!?!?! c: 

Blåa :D

HejHej, jag har nyss gjort klart mina blåa (sysslor, tävlingar), fick lite pengar behöver de oxå :D. Men här kommer lite bilder jag tog medans jag gjorde detta...men tog inte mina racer asså bilder när jag gjorde dom. 

Tack :D

Hej, Idag gjorde Emilia en namnskyllt tilll mig den är jättefin! <3 Taack :D 

Moorlands championat 20.00

Tjäna, hehe, är lite flummig. Men aja, har nyss anmält mig till Championatet jag och Angel :), Väntar o Väntar o Väntar, Nu gör grupperna iordning sig, Jag kom i grupp 5. Börjar om 10 sec. Det gick åt skogen denna gång också! Jag gick inte ens i mål. Jag klantade mig på stranden där nere :(. Så jag fick inget. Det var också bara starriders, svåra :( Men aja detta går ju åt skogen :// 
VIll jag anmäla mig?? 
Vilken grupp tro? Jo 5, glömde o ta kort på grupp 5 :// sry.. 
 
 
 

Mina tävlings outfits!

Hej, fick en fråga om jag kunde lägga upp mina tävlings outfits :) Så jag sa visst! Men här kommer dom! Tack för du frågade om jag kunde det!!! 
Denna outfit använder jag oftast klockan 18.00 på Moorlands Championat eller när jag tävlar i andra racer!  
Denna använder jag när det är Moorlands championat kl 20.00 och när jag tävlar i andra championat på starrider helger eller när jag är starrider :) 

Rider runt!!

Tjenare, jag rider runt i Moorland, jag red upp på något litet berg, brevid Gamle jaspers hus ungefär. Så Angel och jag bestämde oss att rida upp dit och då gjorde vi det så ville Angel kolla om det var något som hade hänt (man vet aldrig) Så det hade inte gjort något, så då red vi tillbaka till Stallet  i Moorland och jag loggade ut. 
Vi kollar ut åt :D 
Jag ser inget, jag böjer mig åt sidan, kanske jag ser :) 

Moorlands championat 18.00

Hej Svejs! Väntar på Moorlands championat ska börja, snart skapas grupperna, nu har dom skapats iaf min jag är i  4 :). Hoppas det går bra för mig jag ska tävla med Baby :) <3. BABY du klarar det <3. Jag börjar om 10 sec, jag kom 9 As dåligt, men jag failade förstos :( Men aja fick röst pris :) 24 js :D..Men hoppas det går bättre klockan 20.00. Fick köra mot sr's och alla kunde hoppa och så, det var lite svårt men glad endå att jag kom i mål. Ha en bra kväll :) 
Ps. glömde att ta bilder när jag kör men det gick dåligt så tänk inte på det ds. 

Förändringar

Jag har flyttat bloggen hit, kommer handla om samma sak (starstable online). Här var det inga problem som min förra blogg. Men aja hoppas det inte kommer vara det :D 
Jo skulle säga en sak Tack Emilia för du har hjälpt mig jättemkt med bloggen TAAACCKKK <3 GLAD att jag har dig :D SKriver mera sedan :) 

Välkommen till min nya blogg!

Mitt första inlägg.

abbieyellowstar.blogg.se

Du kommer få följa mig och mina hästars liv på star stable online

RSS 2.0