Ojj förlåt!

Föörlååt..men jag har inte haft lust att spela och blogga dem senaste dagarna. Har fullt upp som rida,skypa,va med fam,träna, skola, läxor typ det och då är det tid för det och sen tiden som blir över blir till spel och blogga, om jag orkar och så. Men det kanske blir bättre uppdatering nästa vecka :) vi får se då
Bye

Hej

Jag ska in på SSO nu och fixa allt och sen logga ut och spela minecraft elr ngt sånt typ :D Men nu ska jag mata hästarna och göra blåa o sen minecraft eller kanske bara men tror det. Så kanske det blir något med minecraft sen när jag uppdaterar :D 
 

onsdags uppdateringen! vecka 36

Hejsan alla!
Ny delux-utrustning till din häst i denna veckas uppdatering!

Ny deluxe-utrustning till din häst:
- Nu har Moorlands deluxe-utrustning kommit till Jorvik! Du hittar den i utrustnings-butiken i Moorland. De matchande benlindorna hittar du i dekorations-shoppen i Fort Pinta! Detta deluxe-set hör ihop med Moorlands deluxe-kläder som redan finns på Jorvik!
Snyggt Deluxe-set!

Nästa vecka:
- Vi är väldigt glada att kunna berätta för er att glasögon och solglasögon kommer i nästa veckas uppdatering! Våra Lifetime-medlemmar kommer få tillgång till ett speciellt par i Lifetime-shoppen i Moorland!
 
 Ge din karaktär mer still och attityd med ett par coola brillor!

Vänliga hälsningar,
Star Stable-gänget
 
 
 Kommentar: Jag gillade denna uppdatering snygga saker och så :)) 
 
 
 
 
 

Frågestunden slutar...

...10 september så ni vet så fråga på där :) 
 

ett inlägg idag bara!!

Som sagt ni ser ju på rubliken att det är bara 1 inlägg idag bara tyvär :( Det är för att jag orkar inte blogga just idag heller som igår typ. Men idag ska jag bara in o mata mina hästar och sen glo på tv och kanske spela ett annat spel och  kanske läsa lite :) Men kanske imon det kommer fler inlägg vad vet jag inget? Men vi ses imon istället hejdå :) 
 

Förlåt!!

Asså ni ser ju rubliken! Att jag vill säga "förlåt" för att jag har inte uppdaterat idag. Men det är för jag har pluggat sen jag kom hem okej inte hela tiden..men har bara inte haft tid och lust idag...mådde inte så bra.. Men imon kanske det blir bättre vad vet jag? Men nu ska jag sova! Godnatt❤

Arg~

Detta inlägg är inte riktat mot någon..men det kom bara upp på tankarna och då ville jag skriva av mig!
----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Men i alla fall folk skriver "elaka" saker på internet,spel,sms osv, men när man möter dem irl så vågar dem ju inte säga något elakt! Men varför ska man skriva elaka saker som man inte vågar säga det irl sen? Det är ju omoget. Vissa kanske inte blir ledsna över det och vissa blir det. Man är ju olika om man är känslig eller inte. Men endå om man inte blir ledsen över det så har alla känslor. Men alla är ju lika värda eller? Alla ni som gör det SLUTA genast med det om ni ska va såna kom fram till den personen och säg det face 2 face istället. Som sagt detta inlägg är inte riktat mot någon.
Kommentera vad ni tycker om detta?

 

Fråga till er läsare!!

Tycker ni jag ska börja med detta: veckans outfit/dagens outfit, tips på bloggar varje vecka? Kommentera om ni tycker det eller om jag ska skriva om mer saker än det?! så bara kommentera!! 
 

Ny header!!

Nu har den nya headern kommit upp :D Tack så mkt Emilia. Den blev ju jättefin blev riktigt nöjd :3 Så tack ännu en gång ;) 
Vad tycker ni om den? kommentera 
 

Frågestund!!

Nu har jag inte haft frågestund på länge så nu ska jag ha det igen, så fråga pååå svarar på dem i ett inlägg när jag hinner och fått många frågor :) 
så bara sätt igång och fråga nu :D Jag svarar på alla frågor :D
 

lite höst bilder!!

vilken blev finast 1 & 2? Kommentera gärna! 
 

blåa saker gör jag nu

Nu gör jag blåa saker som race,sysslor typ det. Sen ska jag städa irl lite så bloggen kanske inte blir så jätteaktiv idag men vi får se. Men ha det bra! 
 

Ni får bestämma lite :)

Nu när jag inte har bloggat på ett tag så vet jag inte vad jag ska skriva eller vad ni vill läsa på bloggen som t.ex. mer outfits,championat, osv? Så nu tycker jag att ni får bestämma lite inte bara jag! 
Men kommentera om vad ni tycker det värmer om ni gör det ;) 
 
 

abbieyellowstar.blogg.se

Du kommer få följa mig och mina hästars liv på star stable online

RSS 2.0