Levlar!

Levlar just nu åt Evelyn Darkknight, den jag levlar heter Lionlion det är en fux ponny jättegullig :) Ska köpa en ponny  när jag blir sr  :) Det är as tråkigt att levla! :( Men aja..
kommer fler inlägg senare tror jag! eller vi får se. 
 

Nytt på bloggen och tack :)

Som jag skrev  på det förra inlägget så skulle det bli nytt på bloggen ju och nu är det fixat :D Detta: Design,menyn, header (men bara ändrad färg och citat) , färg på rubliken när man gör inlägg, namnskyllt, färg på allt typ :) typ det :)
 
Men sist men inte minst tack Emilia för du har hjälp mig med allt detta :) Det värmer, du är en jätttebra vän som stöttar en om man mår dåligt eller ngt sånt :) tack för du finns <3 kolla in hennes blogg: emiliabraveheart.blogg.se
 
EDIT: Blev jättenöjd med den och den blev jättefin :) TACK <3 
 
Detta var nog allt jag skulle säga så kommer det ett inlägg snart igen :) 
 

Bloggpauset över nu :)

Rubliken säger allt, att min bloggpaus är över...bloggar igen :D Det kommer bli lite nytt på bloggen osv så ni är berädda!! Men idag på SSO har jag tagit hand om mina hästar och gjort blåa saker (trist att göra blåa saker). Men tyvär är jag inte star rider än men ska nog bli det :D <3 KUUUL. Men det var nog allt jag skulle säga i detta inlägg men det kommer nog fler senare :) 
 

Hej och förlåt!

Hej, förlåt för dålig uppdatering, men jag har inte spelat sso mkt alls typ. Jag har haft fullt upp hela tiden typ men jag har tänkt att ta en bloggpaus lite så aja :) Men vi ses efter min bloggpaus och när jag har lust att blogga kanske jag slänger in något inlägg :) 
men cya 
(spelar sso fortfarande där tar jag ingen paus :) ) 

Vad tror ni?

Händer på onsdags uppdateringen? nya uppdrag, utrustning, hästraser ja ni fattar KOMMENTERA OM VAD DU VILL SKA HÄNDA? 
Jag vill att  det ska komma utrustning till fp eller ml typ och hästraser tror jag eller ja. men vi får se imon :D 
Men nu har du chansen att kommentera om vad du tycker :) 
 

Levlar åt Eve :D

Hejj, nu levlar jag Northrebel aka Nessie, men hon är riktigt trevlig att rida på faktiskt :) ska göra alla tävlingar sen vet jag inte vad jag ska göra. Men skriver mera sen see ya! 
Arkiv bild
 

Blev ingen tältning!!!!

Det blev ingen tältning för att vi skulle göra det imon istället :D så ska jag rida imon med kompis o mamma o så :) så det kommer inte bli bra uppdatering imon heller tyvär men ni får leva på det ett tag tills skolan börjar typ. Men slänger in lite inlägg då och då :D men hade inget mer att skriva  skriver nog imon mera hejdå!!
(förra inlägget var genom mobilen) 

Förlåt!!

Förlåt för dålig uppdatering :( har inte haft tid liksom har vart med en kompis hela dagen det jag har gjort är ju badat o sånt så ja. Och så har jag bara haft tillgång att mata hästarna och ikväll blir det nog också dålig uppdatering ska ju tälta. Men kanske att det blir bättre imon om jag inte har fullt upp liksom. Men hoppas ni har haft en bra dag så ses vi!

 

Hästlistan!!

Hej här kommer hästlistan:
1. Frieser
2. Paint horses blåa ögon den nästan helvit eller den brunögda som är nästan helsvart.
Det var dem enda jag ville ha så hoppas det kommer fler så jag kan skriva till :)
3. ponny vita eller svarta

godnatt allesammans 

 

 

Nu gör jag blåa (tävlingar och sysslor)

Hej säger rubliken vad jag gör :) så ja..vad kan jag jag mer säga juste jag ska göra en lista med alla hästar jag ska köpa sen jag blir SR. Men listan kommer idag :) skriver mera sen see ya later :3
 

Fråga till er?

 Tycker ni att jag ska göra en lista på alla hästar jag vill köpa och en bild kanske? 
VILL NI DET SÅ KOMMENTERA :D 
 

Sitter här och levlar...

...åt Eve. Det är ganska kul faktiskt :D Den jag levlar heter Northrebel det är en Frieser superfiin juee :) Ska ta lite bilder kanske :) 
åhhh vad fin 
Guuud vad fint :D 
Vad kollar du på? xD
Detta var lite bilder jag tog bara så ja, skriver mera senare byee<3
(JAG SKA KÖPA EN FRIESER NÄR JAG BLIR SR <3 JAG BARA ÄLSKAR DEM <3)
 
 
 

HEMMA!!!

Hej. Nu är jag hemma YAY Borta bra men hemma bäst :) Men jag har varit inne på SSO och tagit hand om mina 2 pållar <3 så ja, sen ska jag in igen men vet inte vad jag ska göra på SSO tips kanske? Men skriver senare.. 
 

abbieyellowstar.blogg.se

Du kommer få följa mig och mina hästars liv på star stable online

RSS 2.0